Zašto izabrati poslovanje bez papira

poslovanje bez papira

Tehnologija nam omogućuje da pritiskom jedne tipke zamijenimo gomilanje dokumenata u uredima, a da su nam informacije uvijek dostupne.

Administrativno rasterećenje

Jedan od najvećih generatora troška u tvrtkama je gubljenje vremena na traženje papira. Tome možete doskočiti koristeći mojDMS. Digitalizirajte papire, a onda ih ovjeravajte, likvidirajte i potpisujte jednim klikom kao i elektroničke.

Lakši pristup dokumentima

Potpuna digitalizacija radnih procesa i upravljanje poslovnim dokumentima kroz informacijske sustave omogućuje vam da ured nosite u svom pametnom telefonu. Kada su dokumenti pohranjeni u sustavu mojeArhiv možete im pristupiti gdje god se nalazite.

Smanjenje troškova

Uz eRačune većina koristi i dodatni set digitalnih knjigovodstvenih isprava kao što su eOtpremnice, eOdobrenja, eOpomene i druge. Ovi dokumenti mogu se u potpunosti obrađivati u digitalnom obliku što mijenja poslovanje na bolje, a uštede se broje u tisućama kuna.

Upravljanje poslovanjem

Ideja o bespapirnom poslovanju stara je koliko i prva računala pa možemo reći da je u svaki program utkana ideja da radimo brže i kvalitetnije. Današnja tehnologija pomaže nam da donesemo najbolje odluke za poslovanje. Primjerice, kroz uslugu mojBI imate automatsku informaciju ako je vaš kupac ušao u blokadu, kao i više od 60 financijskih i poslovnih pokazatelja za sve tvrtke u Hrvatskoj.

Povećanje konkurentnosti

Digitalizacija je preduvjet povećanja konkurentnosti jer je upravo u razini korištenja tehnologija razlika između gospodarski najjačih europskih zemalja i Hrvatske. Digitalizacija poslovanja s državom i drugim poduzetnicima omogućit će nam bolji plasman na europskom tržištu.

Društveno-odgovorno poslovanje

Većina nas je naučila razvrstavati otpad, no jesmo li stvarno svjesni koliko naše poslovanje negativno utječe na okoliš? Svaki eRačun ili eOtpremnica koja je prošla kroz ERP sustav našeg partnera je pokazatelj društveno odgovornog poslovanja jer je pritom spašeno 3.086 stabala. Akcija „Šalji eRačune za zelene šume“ je u tijeku, još nam se stignete pridružiti.

Autor: J.M.