Rastemo zajedno u skladu s našom misijom i vizijom

o nama-01
brend_arhitektura-05
brend_arhitektura-06
misija

MISIJA

Činimo korak više kako bismo olakšali i ubrzali digitalizaciju svih poslovnih subjekata.

We are taking a step further to facilitate and accelerate the digitization of all businesses.

vizija

VIZIJA

Postati prva-i-zadnja točka u životu svakog poslovnog dokumenta.

Become the first-and-last point in the life of any business document.

element

Company Credo

Mi vjerujemo da je naša najveća odgovornost kroz razumijevanje potreba naših partnera stvarati zadovoljstvo svih naših korisnika iz privatnog i javnog sektora. Pritom je naša zadaća kroz angažiranost, lojalnost, učinkovitost i odvažnost naših zaposlenika pružati vrhunske usluge uz prihvatljive cijene. Uz jednostavan i pošten pristup predano promatramo, osluškujemo i surađujemo s našim korisnicima kako bismo uvijek pronašli bolja rješenja za njihove stvarne potrebe. Odgovorni smo prema svim našim zaposlenicima kojima omogućujemo poticajno i sigurno radno okruženje u kojem se mogu profesionalno razvijati, ali i uživati u svojem privatnom životu. S angažiranošću naših zaposlenika i transparentnom komunikacijom stvaramo inovativne i pristupačne proizvode za zelenu budućnost. 

O nama

Servis mojeRačun osnovan je 2014. godine i danas je vodeći informacijski posrednik za razmjenu eRačuna i drugih elektroničkih dokumenata kojima upravljate u svakodnevnom poslovanju. Jedan smo od začetnika ePoslovanja u Hrvatskoj, a naš cilj je potpuna digitalizacija administrativnog poslovanja svih poslovnih subjekata. Sukladno tome razvili smo mnogobrojne usluge čija primjena jamči povećanje učinkovitosti, veći nadzor nad poslovnim procesima i smanjenje troškova radi povećanja konkurentnosti. Naše usluge mojeRačun, mojDMS i mojeArhiv dio su cjeline pod nazivom mojeUred. Uvođenjem nove usluge mojBI korisnicima smo omogućili automatske dojave o blokadi njihovih kupaca i dobavljača, kao i pristup bazi s više od 60 financijskih i bonitetnih pokazatelja, a lansiranjem fintech platforme PlatiMe postali smo prvi hrvatski posrednik za prodaju i otkup nedospjelih eRačuna tvrtki.

Elektronički računi d.o.o.

Ulica Simona Gregorčiča 8 • 10000 Zagreb • Hrvatska • OIB: 42889250808 • upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu

predsjednik Uprave: Marko Emer • član Uprave: Miran Kovač

IBAN: HR4923600001102722260, Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Hrvatska • SWIFT: ZABAHR2X

IBAN: HR5623900011100820241, HPB d.d., Zagreb, Hrvatska • SWIFT: HPBZHR2X

temeljni kapital: 265.430,00 €, uplaćen u cijelosti

Tvrtka Elektronički računi d.o.o. nositelj je Certifikata informacijske sigurnosti - ISO 27001 i Certifikata za sustav upravljanja kvalitetom – ISO 9001.

Kontaktirajte nas

provjerite >> učestala pitanja

tehnička podrška

prodajna podrška

telefonska podrška