Siguran i jednostavan.

Ugovorite pouzdani sustav eArhiva.

ilustracija
arrows-eArhiv

Što je eArhiv?

Elektronički arhiv ili mojeArhiv je informacijski sustav koji omogućuje sigurne i kontrolirane uvjete za pohranu svih poslovnih dokumenata u elektroničkom obliku; eRačuna, eOpomena, eOdobrenja, eOtpremnica, eNarudžbenica do ePrimki i ugovora ili bilo kojeg drugog dokumenta u elektroničkom obliku koji je važan za vaše poslovanje ili ste ga zbog zakona obavezni čuvati duži vremenski period.

Zatražite aktivaciju

usluga mojeArhiv

"*" indicates required fields

Prednosti servisa mojeArhiv

ikone earhiv-02

Neposredan pristup dokumentima

Sustavu mojeArhiv moguće je pristupiti s bilo koje lokacije, no pristup je ograničen na isključivo za to ovlaštene osobe kojima su unaprijed dodijeljena prava za upravljanje dokumentima unutar arhiva.

ikone earhiv-01 1

Brza i jednostavna
pretraga

Prilikom pohrane dokumenata svakome se pojedinačno dodaju oznake koje olakšavaju kasniji pronalazak. Također, moguća je pretraga po ključnim riječima kroz tražilicu (OIB, broj ugovora, naziv…)

ikone earhiv-03

Zakonski reguliran

mojeArhiv sukladan je čl. 20., st. 3. Zakona o elektroničkoj ispravi koji propisuje što mora osigurati elektronička arhiva i odnosi se na sve subjekte (poduzetnici, proračunski korisnici i neprofitne organizacije) koji šalju i/ili primaju eRačune.

ikone earhiv-04

Sigurna pohrana

Pohrana dokumenta putem servisa mojeArhiv je Sigurna. Podaci se čuvaju 11 godina na više servera na različitim geografskim lokacijama.