S mora šalji račune i štedi kune

blog ljetna kampanja

Upecajte 25% popusta na korisnički paket za slanje eRačuna. Akcija za nove korisnike traje do 31. kolovoza.

U ljetna akcija servisa mojeRačun izaberite usluge po vašoj mjeri i digitalizirajte poslovanje. Osigurali smo vam 25% popusta na sve pakete eRačuna.

Zašto mojeRačun

Korist slanja i zaprimanja eRačuna je višestruka, posebice na strani primatelja eRačuna koji može odjednom automatski sve zaprimljane račune u svoj računovodstveni program. Prepisivanje podataka s računa trajalo bi satima, ali strukturirani eRačun poslan putem našeg servisa štedi vam vrijeme i mogućnost pogreške svodi na minimum.

Zašto eOdobrenje i eOpomena

Naša eOpomena je najučinkovitiji eDokument za ubrzavanje naplate jer slanje i zaprimanje traje nekoliko minuta. Uz svaku eOpomenu šalje se i ePovratnica koja je uvijek dostupna pošiljatelju. eOdobrenje zahtijeva obavezan eOdgovor što omogućuje ispravak pretporeza za nekoliko minuta, a ne za 20 i više dana.

Zašto mojDMS

Kroz mojDMS digitalno upravljate svom poslovnom dokumentacijom: računima, drugim knjigovodstvenim ispravama, ugovorima i drugom internom i eksternom poslovnom dokumentacijom gdje god se nalazili. Ovaj informacijski sustav vam omogućuje zakonski ispravnu likvidaturu jer omogućuje da eRačun ostane u izvornom obliku (XML).

Zašto mojeArhiv

mojeArhiv omogućuje vam sigurne i kontrolirane uvjete za pohranu svih poslovnih dokumenata u elektroničkom obliku. Bilo da je riječ o eRačunima, eOdobrenjima ili eOtpremnicama, mojeArhiv pruža jednostavan pristup, čak i kod rada od kuće.

Zašto mojBI

Aktivacijom usluge mojBI dobivate trenutnu obavijest o blokadi svojih kupaca, bilo da ste im već poslali eRačun ili se to tek spremate učiniti. Kroz mojBI dobivate i podatke o trajanju blokade, prihodima, rashodima, dobiti, bonitetnoj ocjeni, broju zaposlenih itd.

Zatražite paket eRačuna po svojoj mjeri

Ako niste sigurni koje usluge najbolje odgovaraju vašem poslovanju javite nam se i zatražite razgovor s prodajnim predstavnikom. Uživajte u ljetnom odmoru i 25% popusta na korisnički paket po izboru jer akcija za nove korisnike traje do 31.8.

Autor: M.R.