Prednosti PlatiMe su online naplata i velika sigurnost

iskustvo korisnika platime

Iskustvo polaznika pokazalo je da je u 15 minuta stručnog vodstva moguće savladati korištenje platforme kako bi maksimizirali učinkovitost i naplatu.

Webinar Naplatite svoj račun prije dospijeća otkrio mi je jednostavnost korištenja platforme PlatiMe i sve njene mogućnosti za koje ranije nisam znao. Koliko sam zadovoljan prezentacijom, govori i činjenica da sam je preporučio i nekim poslovnim partnerima, komentar je Siniše Zmijanca, direktora tvrtke Optimal consulting nakon prvog održanog webinara.

Brža naplata eRačuna

Besplatni webinar za korisnike u trajanju od 15 minuta obuhvaća sljedeće teme:  kako izložiti eRačun, kako pregledati i prihvatiti ponudu i kako je odbiti. Obrađuje se i proces finaliziranja prodaje, potpisivanje eUgovora i naplate nedospjelih potraživanje.

Prednosti PlatiMe

Zaključak polaznika webinara, među njima i direktora Optimal consultinga, je da je za tvrtke najveća prednost platforme PlatiMe on line mogućnost direktne prodaje potraživanja kako bi što brže došle do novca.

Izlaganje eRačuna na platformi

Proces kupoprodaje eRačuna je brz, siguran i transparentan. Ugovor između pošiljatelja i otkupitelja se generira automatski, što Zmijanac ističe kao veliku prednost u slučaju spora oko potraživanja.

Pametna rješenja za likvidnost

Sudjelovanje na PlatiMe osigurava da naplatu računa ne morate čekati 30, 60 ili više dana, nego do novca možete doći odmah. Brzina kupoporodaje ovisi o brzini prihvaćanja ponude.

Jedan klik do gotovine

Bez papirologije ili dokazivanja financijske sposobnosti, izdani račun samo jednim klikom može postati gotovina za plaćanje obaveza ili daljnja ulaganja.

Prijave za besplatni webinar su otvorene.