Naučite kako naplatiti eRačun prije dospijeća

blog platime

Na besplatnom webinaru naučite izložiti nedospjele eRačune na PlatiMe, dobiti najbolju ponudu otkupitelja i osigurati da potraživanje postane novac.

Bez papirologije ili dokazivanja financijske sposobnosti, izdani račun u samo jednom kliku može postati gotov novac za plaćanje obaveza ili daljnja ulaganja. Preduvjet je izložiti ga na platformi PlatiMe i prihvatiti najbolju ponudu otkupitelja.

Što je PlatiMe

PlatiMe je jedinstvena platforma koja omogućuje tvrtkama koje žele poboljšati likvidnost da ponude svoje kratkoročne nedospjele eRačune investitorima, koji ih mogu otkupiti u samo nekoliko klikova.

Zašto izlagati na PlatiMe

Sudjelovanje na PlatiMe osigurava da na naplatu računa ne morate čekati 30, 60 ili više dana, nego do novca možete doći odmah.

Kako izložiti eRačune

Izaberite eRačun koji ćete izložiti, odredite mu cijenu i datum  do kojeg će biti na platformi te čekajte ponude otkupitelja. Ponude koje zaprimite u jednom danu vrijede samo taj dan. Ako ne prihvatite nijednu, idući dan kreće novi ciklus prikupljanja.

Prihvaćanje ponude i sklapanje ugovora

Proces kupoprodaje eRačuna je brz, siguran i transparentan, a ugovor između pošiljatelja i otkupitelja se generira automatski po zaključenju transakcije. Brzina kupoporodaje ovisi o tome koliko brzo ćete prihvatiti ponudu otkupitelja.

Želite vidjeti kako PlatiMe funkcionira u praksi?

Besplatni webinar za korisnike u trajanju od 15 minuta obuhvaća sljedeće teme:  kako izložiti eRačun, kako pregledati i prihvatiti ponudu, odnosno kako je odbiti. Naučit ćete i kako finalizirati proces prodaje, potpisati eUgovor i naplatiti svoje nedospjelo potraživanje u svega nekoliko minuta.

Prijave na webinar dostupne su na sljedećoj poveznici: Naplatite svoj račun prije dospijeća.

Autor: J.K.