Zeleni certifikat i Premium zeleni certifikat dobiva sve više tvrtki

zeleni certifikat

Projekt servisa mojeRačun okuplja sve više tvrtki i partnera kojima je zaštita prirode, ekologija i digitalizacija dio poslovnog identiteta.

Što je Zeleni certifikat

Projektom Zeleni certifikat želimo odati priznanje tvrtkama koje promoviraju bespapirno poslovanje. Uveli su eRačun, eDokumente i digitalizirali poslovne procese. Osim toga, nositelji Zelenog certifikata znaju što je društveno odgovorno poslovanje, digitalizacija i briga o okolišu.

Što je Premium zeleni certifikat

Osim digitalne izvrsnosti veliki naglasak stavlja se i na društveno odgovorno poslovanje. Tvrtke dobitnici Premium zelenog certifikata znaju da su ulaganje u zaposlenike i odgovornost prema zajednici preduvjet za zeleno gospodarstvo.

Kako sudjelovati

Projekt se nastavlja i dalje kako bi okupio sve tvrtke koje su se uspješno digitalizirale, a svojim društveno odgovornim radom poboljšavaju kvalitetu života i pozitivno utječu na okoliš te zajednicu u cjelini.

Značaj digitalizacije

Sa svakim razmijenjenim eDokumentom izravno utječete na očuvanje okoliša.  S više od 80 milijuna razmijenjenih eRačuna i pratećih dokumenata naši korisnici sačuvali su površinu šume ekvivalenta oko 50 nogometnih igrališta.

Tko su dobitnici priznanja

Sve tvrtke koje su do sada postale nositeljima Zelenog ili Premium zelenog certifikata možete pronaći na ovoj poveznici.

Pridružite nam se u zelenoj budućnosti i postanite i sami nositelji priznanja za digitalnu izvrsnost i društveno odgovorno poslovanje.