Zahvaljujući tehnologiji znanje nikad nije bilo dostupnije

Zaštitni znak servisa Moj-eRačun su edukacije koje služe kako bi korisnici odmah bili osposobljeni izvući maksimum iz naših usluga. Moj-DMS webinar sada je dostupan besplatno.

Početak godine većina doživljava kao priliku da okrene novi list u životu i uvede neku novu, pozitivnu naviku zbog koje će se osjećati bolje. Situacija oko pandemije mnoge je lišila razočarenja što će, već krajem siječnja, odustati od redovitog odlaska u teretanu. To je, barem tako tvrde lifestyle mediji, jedna od najčešćih novogodišnjih odluka.

Nisam, naravno, sretan zbog činjenice da nam je koronavirus toliko izmijenio navike, odnosno ograničio opcije, ali ponovno se pokazalo kako je čovjek prilagodljivo biće i da će oni koji se najlakše prilagođavaju promjenama – opstati.

Sve što nam treba je dostupno online

Oni koji su odlučili vježbati, mogu angažirati privatnog trenera  i vježbati putem YouTubea, Zooma, Skypea ili nekog drugog servisa. Treneri su se snašli, potražnja postoji. Ipak, ono što me fascinira više od svega je nikad veća dostupnost konferencija, edukacija i webinara putem navedenih platformi.

Izreka Benjamina Franklina da „investicija u znanje plaća najbolje kamate“ puno se puta pokazala potpuno ispravnom u mom životu. Nakon formalnog obrazovanja na PMF-u ulagao sam u razvoj vještina koje su me ispunjavale na osobnoj razini i svako usvojeno znanje u nekom trenutku se pokazalo iznimno korisnim.

Edukacijske radionice za eRačune

Razvoj novih metoda u poslovanju, razvoj novih tehnologija i navika zahtijevaju stalno učenje. To smo u servisu Moj-eRačun prepoznali još 2014. godine kada smo tržištu, paralelno sa svima dostupnim eRačunom, ponudili i edukacijske radionice gdje smo polaznike osposobljavali da odmah primjenjuju svu prednost eRačuna.

Praksu smo nastavili i za druge usluge koje omogućuju bespapirno poslovanje  i to je jedan od zaštitnih znakova naše kompanije. Ponuditi korisnicima uslugu, ali ih pritom naučiti kako da iz nje izvuku najveću korist za unaprjeđenje svoga poslovanja.

Besplatni webinar za digitalnu obradu i upravljanje dokumentima

Vjerojatno ste na našim kanalima uočili pozivnicu za besplatni webinar o digitalnom upravljanju poslovnom dokumentacijom. Riječ je o online edukaciji „jedan na jedan“ koju smo pripremili za sve subjekte koji primaju i/ili šalju eRačune, a ne znaju kako ih likvidirati sukladno zakonu, kao i za one koji digitaliziraju svu ulaznu dokumentaciju, kako bi bila na jednom mjestu.

moj dms fb event

Webinar je, naravno, koristan i za one koji to tek žele učiniti, a ne znaju kako započeti proces prelaska na bespapirno poslovanje. Zainteresirani polaznici trebaju se prijaviti na webinar klikom na poveznicu Moj-DMS prezentacija, nakon čega će dobiti privatni termin edukacije te prezentaciju primjene ovog servisa sukladno potrebama svoje tvrtke.

Kako kaže stara ruska poslovica, „tko je završio učenje, završio je i rasti“. Nastavite rasti s nama.

Autor: Saša Stanković

Ostavi komentar