Tri, dva jedan… kreni s digitalizacijom poslovanja

blog84

Početak nove godine izvrsno je vrijeme za započeti s pozitivnim navikama. U privatnom životu to znači bolje brinuti o zdravlju, a u poslovnom na optimizaciju poslovnih procesa.

Osigurajte dodatno vrijeme

Kao prepreka ostvarenju privatnih novogodišnjih planova, često se ističu poslovne obveze. Zato smo osmislili tri izvrsna poklona koji će vam pomoći da ostvarite zacrtano. Kako? Kroz digitalizaciju vašeg poslovanja!

Kako započeti

Proces digitalizacije započnite izborom eRačun paketa. Zamjenom papirnatih u elektroničke račune mijenjate niz nekorisnih radnih procesa koji su prepoznati kao najveći generatori troška. To je poklon broj jedan.

Prednosti eRačuna

Strukturirani eRačun poslan putem našeg servisa čitljiv je u više od 360 ERP i računovodstvenih softvera. Ne morate gubiti sate na prepisivanje podataka s računa, učitajte ih jednim klikom.

Sigurnost dokumenta je poklon broj dva

Svi eRačuni poslani putem servisa mojeRačun ovjereni su aplikativnim certifikatom i vremenskim žigom što jamči vjerodostojnost pošiljatelja i cjelovitost zaprimljenog sadržaja. Navedeni certifikati uračunati su u cijenu usluge.

Potvrda o zaprimanju

Za razliku od papirnatih računa, kod elektroničke inačice nedvojbeno znate kada je račun preuzet i tko ga je preuzeo. Zato eRačun poslan putem našeg servisa ima status preporučene pošiljke.

Poklon broj tri

Nakon što izaberete paket eRačuna, besplatno ćemo vam aktivirati uslugu mojeArhiv. Riječ je o informacijskom sustavu koji vam jamči sigurne i kontrolirane uvjete za pohranu svih poslovnih dokumenata u elektroničkom obliku.

Prednosti eArhiva

Jedna od prednosti je da su svi dokumenti pohranjeni u cloudu pa im se može pristupiti s bilo koje lokacije. Dokumenti se pretražuju preko ključnih riječi, a ovlasti za pristup se dodjeljuju zaposlenicima pojedinačno.

Klik do poklona

Kako biste krenuli u novu godinu sa smanjenim troškovima i bržim poslovnim procesima, ispunite obrazac na poveznici i zatražite ponudu. Digitalizacija vašeg poslovanja kreće za 3, 2, 1 … Kreni!

Autor: J.S.