Stiže kraj ljeta, ali vruća ljetna ponuda još vam je na dohvat ruke

e-račun ljetna ponuda

Za vaše bezbrižno poslovanje pripremili smo poseban ljetni paket: 6 mjeseci eRačuna za odmor od nepotrebnih troškova.

Bliži se kraj ljeta, a s njim i kraj naše ljetne akcije. No, još uvijek si stignete osigurati bezbrižne dane i ugrabiti čak šest mjeseci odmora od nepotrebnih troškova. Dopustite da vas podsjetimo što smo pripremili za vaše bezbrižno poslovanje:

  • slanje i arhiviranje eRačuna 6 mjeseci besplatno
  • besplatno korištenje platforme mojBI za procjenu rizika u poslovanju
  • certifikat za besplatno slanje eRačuna prema svim tvrtkama u Hrvatskoj.

ŽELIM PRODUŽITI BEZBRIŽNO LJETO I ODMORITI OD NEPOTREBNIH TROŠKOVA!

Znate li da mojeRačun mjesečno posreduje više od dva milijuna eRačuna i drugih digitalnih dokumenata?

Naši korisnici šalju eRačune i druge elektroničke knjigovodstvene isprave direktno iz vlastitih računovodstvenih programa.

Sada im se možete i vi pridružiti i iz prve ruke saznati zašto čak 76 posto tvrtki koje već koriste eRačun pozitivno gleda na doprinos elektroničkih računa u poslovanju.

Znate li da je čak 65 posto tvrtki zaključilo da im je eRačun donio značajno administrativno rasterećenje? Evo zašto trebate izabrati mojeRačun kada se odlučite za eRačun.

Zašto mojeRačun

Usluga mojeRačun omogućuje vam brzo izdavanje, slanje i zaprimanje računa u elektroničkom obliku. Struktura „pravog“ eRačuna omogućuje automatsku obradu i minimalne troškove. Uvođenje eRačuna u potpunosti mijenja način na koji ste dosad poslovali – nabolje.

Klik za učitavanje računa

eRačun se razmjenjuje i preuzima direktno iz računala u računalo jer je strukturirani elektronički dokument (XML). Primatelj jednim klikom može preuzeti jedan ili sto zaprimljenih računa.

Učitavanje desetaka eRačuna traje oko 20 sekundi, umjesto da gubite u prosjeku pet minuta kako biste prepisali podatke sa samo jednog računa.

Gdje mogu naći eRačun

Usluga slanja eRačuna dostupna vam je u više od 455 računovodstvenih programa i poslovnih rješenja (ERP) koje su povezane u mojeRačun mrežu.

Ta mreža omogućuju tvrtkama da direktno iz svojih računovodstvenih programa šalju i zaprimaju eRačune posredništvom servisa mojeRačun.

Za tvrtke i organizacije koje ne koriste računovodstvene ili poslovne programe iz mojeRačun mreže, dostupna je besplatna aplikacija za slanje eRačuna Kreiraj.

Prednosti eRačuna u poslovanju

Smanjenje troškova uredskog materijala, brža i točnija obrada podataka jer se eRačuni učitavaju, a ne prepisuju, niži troškovi pohrane i veća sigurnost samo su od nekih operativnih prednosti.

No, to je tek mali dio značajki koje omogućuje elektronička razmjena dokumenata. Elektronički račun je nedvojbeno važan i u zelenoj tranziciji gospodarstva jer doprinosi zaštiti okoliša –ekološki osviještene tvrtke koriste mojeArhiv umjesto analogne pohrane računa.

Bezbrižno poslovanje uz mojeArhiv

Znate li da je u sklopu naše ljetne ponude uz šest mjeseci besplatnog slanja eRačuna uključeno i korištenje elektroničkog arhiva? Informacijski sustav mojeArhiv pruža vam sigurnu pohranu za svaki digitalni dokument.

Jednim klikom pohranite eRačune ili ugovore, čuvajte eOpomene, eOdobrenja, eOtpremnice, eNarudžbenice ili ePrimke. Preselite cjelokupno poslovanje sa skupog papira na bespapirno poslovanje.

Najbolja business intelligence usluga

Biste li voljeli znati kada je vaš kupac ušao u blokadu? Ako se odlučite za bezbrižno poslovanje s našim posebnim ljetnim paketom, mojBI će umjesto vas paziti na vaše kupce i dobavljače.

Nakon što aktivirate mojBI, svi eRačuni poslani putem našeg servisa prolaze automatsku provjeru statusa blokade kupca za vrijeme trajanja valute plaćanja.

U slučaju da kupac uđe u blokadu u tom periodu, sustav će vas obavijestiti. Znat ćete i ako je kupac bio u blokadi u prethodnom periodu i koliko dugo.

Kroz mojBI u svakom trenutku su vam dostupne informacije o 60 financijskih i bonitetnih pokazatelja uspješnosti poslovnih subjekata.

Možete provjeriti prihode, rashode, dobit, bonitetnu ocjenu, broj zaposlenih  i slične pokazatelje za nešto više od 300.000 tvrtki.

Poslovni podaci o poduzećima u Hrvatskoj ažuriraju se svakodnevno, a sustav mojBI omogućuje vam da provjerite status blokade za sve poslovne subjekte – postojeće, ali i potencijalne poslovne partnere. Ovo inovativno poslovno rješenje omogućuje pravodobne informacije za donošenje boljih poslovnih odluka i očuvanje likvidnosti.

Želite li odmor od troškova?

Vaše bezbrižno ljeto može se produžiti; odmorite vaše poslovanje od nepotrebnih troškova i odaberite čak šest mjeseci besplatnog slanja i arhiviranja eRačuna te besplatno korištenje platforme mojBI za procjenu rizika u poslovanju.

ŽELIM PRODUŽITI BEZBRIŽNO LJETO I ODMORITI OD NEPOTREBNIH TROŠKOVA!