Šalji eRačune i čuvaj šume uz 30% posto popusta

blog 200623

Šaljite eRačun za zelene šume i iskoristite 30% popusta na paket za slanje i arhiviranje eRačuna bez plaćanja dodatnih certifikata.

U Hrvatskoj je u proteklih 10 godina mojeRačun sinonim za razmjenu eRačuna i drugih elektroničkih knjigovodstvenih isprava, što potvrđuje brojka od više od 200 milijuna digitalnih dokumenata naših korisnika koje smo do danas posredovali.

Pridružite se brojci od više od 100.000 zadovoljnih korisnika koji su do danas poslali više od 60 milijuna eRačuna i tako od sječe spasili čak 3.703 stabla.

U sklopu kampanje Šaljem eRačune za zelene šume  ostvarujete čak 30 posto popusta na paket za slanje i arhiviranje eRačuna bez plaćanja dodatnih certifikata.

Znate li da slanjem eRačuna smanjujete količinu otpada i emisiju štetnih plinova? Osim toga, ukidate troškove tiskanja, slanja i pohranjivanja papirnatih računa. Svi vaši računi pohranjeni su na jednom mjestu i nikad se ne gube.

ŽELIM POSEBNU PONUDU

Što je mojeRačun

Usluga mojeRačunomogućujevam brzo izdavanje, slanje i zaprimanje računa u elektroničkom obliku. Struktura original eRačuna omogućuje automatsku obradu i minimalne troškove. Uvođenje eRačuna u potpunosti mijenja način na koji ste dosad poslovali – nabolje.

Zamjenom papirnatih u elektroničke račune mijenjamo niz nekorisnih radnih procesa koji su prepoznati kao najveći generatori troška.

Prepisivanje podataka s eRačuna 

Više od 20 posto ispitanika printa digitalni dokument da bi prepisali podatke u računalo. Kod eRačuna je to potpuni gubitak vremena i novca. Jednim klikom možete učitati neograničen broj računa i tako uštedjeti na vremenu i papiru.

Šaljite eRačune jednim klikom i brzo ih arhivirajte, uz najvišu razinu sigurnosti i po 30% nižoj cijeni.

Papir ili bespapirno poslovanje

Najčešći razlog nepotrebnog printanja digitalnog dokumenta je da se ponese na sastanak. To čini skoro 60 posto ispitanih tvrtki.

Nešto manji postotak printa digitalni dokument zato da bi ga potpisali. Zanimljivo je da se taj problem može lako riješiti. U poslovanje se uvede napredni elektronički potpis. Njega imaju gotovo svi građani Hrvatske na svojoj eOsobnoj iskaznici.

Šalji eRačune za zelene šume

Jeste li znali da je za proizvodnju tone papira potrebno čak 24 mlada stabla? Recikliranjem ćete neka i spasiti, ali ne zadugo i ne potpuno.

Jedan list papira može se reciklirati do šest puta. Time će se smanjiti zagađenje vode za 35 i zraka 74 posto. Ali se svejedno u procesu reciklaže dodaje i svježa celuloza u reciklirani materijal.

A što s poslovnim papirima?

Najteže je reciklirati poslovne dokumente. Toneri za laserske i kserografske kopirne uređaje toplinski su spojeni s površinom papira. Oni se ne mogu lako ukloniti u reciklaži jer se pulpa za uredski papir dodatno izbjeljuje.

Ispisivanje računa i ostalih poslovnih dokumenata iziskuje dodatne troškove nabave uredskog materijala, tonera, održavanja printera i pohranjivanja, a tu su još troškovi poštarine ako račune ili ugovore šaljete poštom.

Zašto, primjerice, ugovore ne biste potpisivali digitalno i tako maksimalno ubrzali proces kolanja poslovnih dokumenata, a onda ih spremili na potpuno sigurno i uvijek dostupno mjesto?

Što je mojeArhiv

Elektronički arhiv ili mojeArhiv pruža vam sigurnu pohranu za svaki digitalni dokument. Jednim klikom pohranite eRačun ili ugovor, čuvajte eOpomene, eOdobrenja, eOtpremnice, eNarudžbenice ili ePrimke. Preselite cjelokupno poslovanje sa skupog papira na bespapirno poslovanje.

Osim strukturiranih dokumenata kao što je eračun, u mojeArhiv možete i arhivirati i nekoć papirnate dokumente koje ste digitalizirali u PDF. mojeArhiv omogućuje vam da ih ovjerite vremenskim žigom za veću sigurnost.

Zeleno poslovanje

Sa svakim slanjem eRačuna ostvarujete značajne uštede u poslovanju i čuvate okoliš. Usluga mojeRačun dostupna je za korištenje kroz više od 455 računovodstvenih programa i ERP rješenja ili putem besplatne aplikacije za slanje eRačuna Kreiraj.

Danas možete izabrati bespapirno poslovanje i ponosno reći: Šaljem eRačune za zelene šume. Ovo je pravi trenutak da digitalizirate svoje poslovanje, čuvate okoliš i ostvarite mnogobrojne prednosti.

Ostvarite čak 30 posto popusta na mojeRačun i mojeArhiv paket usluga!

Izaberite da slanjem eRačuna smanjite količinu otpada i emisiju štetnih plinova. Riješite se troškova tiskanja, slanja i pohranjivanja papirnatih računa.

Ostvarite najviše standarde poslovanja sa svim poslovnim dokumentima pohranjenim na jednom mjestu.

ŠALJITE eRAČUNE ZA ZELENE ŠUME!