Ovih blagdana ubrzajte naplatu računa i iskoristite pogodnosti Loyalty programa

blog 111223 01

Za vas smo pripremili poseban mojeRačun paket i premium članstvo u Loyalty programu s brojnim popustima za vašu tvrtku i zaposlenike.

Blagdani nas podsjećaju na ljubav i radost dijeljenja, potičući nas da pažljivo biramo darove za naše najdraže kako bismo im pokazali duboku povezanost i kako bismo sve učinili za njihovu sreću.

Zašto ne biste učinili isto za vašu tvrtku i ove godine usrećili vaše zaposlenike i unaprijedili svoje poslovanje s najboljim digitalnim alatima?

Ovoga Božića spremili smo za vas posebnu blagdansku ponudu koja će vam donijeti pregršt pogodnosti u kojima ćete moći uživati svakodnevno u poslovnim procesima:

  • 30% popusta na paket za slanje i arhiviranje eRačuna;
  • Premium članstvo u programu lojalnosti;
  • Besplatna automatska provjera statusa blokade kupca pri slanju eRačuna.

Prednosti eRačuna u poslovanju

Znate li da vas slanje oko 100 papirnatih računa mjesečno košta minimalno 145 eura samo u materijalnim troškovima?

Kada tome pridružite i trošak rada koji je oko 10 eura po računu, iako u većem dijelu na vašem kupcu, jasno je da vam novac samo curi kroz prste.

S ovim izazovima naši se korisnici više ne susreću. Više od 76 posto korisnika mojeRačun usluge prepoznaje sav benefit elektroničke razmjene dokumenata. Posebice smatraju da slanje i primanje eRačuna jako utječe na njihovo administrativno rasterećenje.

Najveća prednost koju su im donijeli elektronički računi je brži obrtaj kapitala jer je naplata izdanih eRačuna u prosjeku ubrzana za 28,82 dana naspram papirnatih računa.

mojeRačun unaprjeđuje poslovanje

Zamjenom papirnatih u elektroničke račune promijenit ćete niz nekorisnih radnih procesa koji vam stvaraju najveći trošak u poslovanju. Ujedno se rješavate i problema gomilanja registratora na svim zidovima vaše tvrtke jer se svi eDokumenti čuvaju isključivo u elektroničkom arhivu koji je dio ovog blagdanskog paketa.

Usluga mojeRačun omogućuje vam brzo izdavanje, slanje i zaprimanje računa u elektroničkom obliku. Struktura „pravog“ eRačuna omogućuje automatsku obradu i minimalne troškove.

Kao strukturirani elektronički dokument (XML), eRačun se razmjenjuje i preuzima direktno iz računala u računalo. Primatelj jednim klikom može preuzeti jedan ili sto zaprimljenih računa.

Umjesto da gubi prosječno pet minuta kako bi prepisao podatke da bi knjižio račun, učitavanje u računovodstveni program za desetak računa odjednom traje oko 20 sekundi.

Uvođenjem eRačuna pridružit ćete se desecima tisuća drugih poduzetnika koji koriste najbolje pogodnosti našeg Loyalty programa.

mojeRačun Loyalty program

U sklopu posebne blagdanske ponude ostvarit ćete Premium članstvo u našem loyalty programu i ostvariti brojne pogodnosti kupnje kod naših partnera.

Program lojalnosti mojeRačun pokrenuli smo kako bismo nagradili vjernost tvrtki i njihovih zaposlenika koji koriste naše usluge.

Uključivanjem u mojeRačun program lojalnosti ne samo da pogodnost ostvaruje vaša tvrtka, nego i vaši zaposlenici mogu ostvariti značajne popuste prilikom kupnje kod naših partnera.

Status blokade za sve kupce

Biste li voljeli znati kada je vaš kupac ušao u blokadu? U sklopu posebne blagdanske ponude aktivirat ćemo vam provjeru statusa blokade za svaki poslani eRačun.

Kroz sustav mojBI svi vaši eRačuni poslani putem servisa mojeRačun prolaze automatsku provjeru statusa blokade kupca za vrijeme trajanja valute plaćanja.

U slučaju da kupac uđe u blokadu u tom periodu, sustav će vas obavijestiti. Znat ćete i ako je kupac bio u blokadi u prethodnom periodu i koliko dugo.

Poslovni podaci o poduzećima u Hrvatskoj ažuriraju se svakodnevno, tako da ćete automatski biti obaviješteni o promjenama kod vaših kupaca već nakon unosa njihova OIB-a prilikom izrade elektroničkog računa.

Ovo će vam pogodnost omogućiti da u svakom trenu imate pravodobne informacije za donošenje boljih poslovnih odluka i očuvanje likvidnosti.

Puna vreća poklona

Ako izaberete ovu super blagdansku ponudu, kao član našeg programa lojalnosti možete iznenaditi svoje zaposlenike i poslovne partnere popustima na izabrane proizvode u našem web katalogu.

Krenite u novu godinu s brojnim pozitivnim promjenama kojima ćete svoje poslovanje učiniti otpornijim na sve događaje na tržištu, a vaše zaposlenike rasteretiti nekorisnog rada i donijeti im popuste na brojne usluge i proizvode.