Iskusite bezbrižno ljeto i dva mjeseca besplatno šaljite eRačune

Blog free1 02

Ljetna mojeRačun akcija traje i dalje! Iskusite benefit digitalizacije i idućih dva mjeseca besplatno šaljite i arhivirajte neograničen broj eRačuna.

Želite li ovoga ljeta isprobati nešto novo što će vaše poslovanje promijeniti iz temelja? Naša vruća ljetna ponuda kao stvorena je za tvrtke i organizacije koje su spremne isprobati benefit digitalizacije.

Čak dva mjeseca potpuno besplatno možete slati i arhivirati eRačune. Potpuno besplatno dostupni su vam i certifikati za slanje eDokumenata u promo-periodu, ali i čitavo vrijeme nakon sklapanja usluge.

U vrućem ljetnom paketu nalazi se i besplatno predstavljanje vaše tvrtke na portalu Digitalno poslovanje. ŽELIM PONUDU

Zašto vam treba eRačun

Zamjenom papirnatih u eRačune mijenjate niz nekorisnih radnih procesa koji su vam trenutno najveći uzročnici troškova u poslovanju.

Strukturirani eRačun poslan putem našeg servisa čitljiv je u više od 360 ERP i računovodstvenih programa.

Svoje eRačune možete slati iz računovodstvenih programa koji su integrirani u mojeRačun mrežu ili putem naše besplatne aplikacije za eRačune Kreiraj.

Ako vam dobavljači šalju eRačune, možete učitati neograničen broj jednim klikom pa ih više ne morate prepisivati u računovodstveni program.

To vam višestruko smanjuje troškove knjiženja računa i eventualnih pogrešaka kod unosa.

Zašto mojeRačun

Korist slanja i zaprimanja eRačuna je višestruka, posebice na strani primatelja. Vaši kupci će također će osjetiti benefit nakon što započnete koristiti uslugu mojeRačun.

Više neće morati prepisivati vaše račune, nego će jednim klikom povući i učitati jedan ili neograničen broj računa u svoj računovodstveni program.

Posao prepisivanja svih podataka s računa trajao bi satima, a strukturirani eRačun poslan putem usluge mojeRačun čitljiv je u više od 360 ERP i računovodstvenih programa.

Iz prakse znamo i da se eRačuni plaćaju puno brže, nego papirati računi. Sada se u to možete i sami uvjeriti u dva mjeseca besplatnog korištenja usluge mojeRačun.

Besplatno arhiviranje mojeArhiv

Elektroničke isprave kao što je eRačun čuvaju se u obliku u kojem su izrađene, otpremljene, primljene i pohranjene. Zato u našem ljetnom paketu uz eRačun dolazi i mojeArhiv i to puna dva mjeseca potpuno besplatno.

Informacijski sustav mojeArhivomogućuje sigurne i kontrolirane uvjete za pohranu svih poslovnih dokumenata u elektroničkom obliku.

Bilo da je riječ o eRačunima, eOdobrenjima ili eOtpremnicama, mojeArhiv pruža jednostavan pristup, čak i kad mu pristupate s neke druge lokacije izvan ureda.

Ako ste zaprimili digitalni dokument, ne smijete ga printati da biste ga knjižili ili čuvali. Morate ga čuvati u digitalnom, odnosno elektroničkom arhivu.

To je zapravo izvrsna vijest jer je mojeArhiv uključen u naš ljetni paket pa ćete brzo okusiti sve njegove prednosti.

Poslovnim dokumentima koje ste pohranili u mojeArhiv možete pristupiti s bilo koje lokacije, čak i ako ste na moru ili uživate negdje drugdje na ljetnom odmoru.

Prilikom spremanja dokumenata jasno možete dopustiti ili ograničiti pristup zaposlenicima putem posebnih ovlasti.

Nemaju svi zaposlenici istu razinu zaduženja niti ovlasti. Zato je kroz mojeArhiv jednostavno odrediti tko može vidjeti koji dokument.

Važno je znati da u tom informacijskom sustavu nisu moguće izmjene dokumenata niti neovlašteno brisanje, a da to sustav ne zabilježi. Nedvojbeno se može utvrditi tko je „ušao“ u mojeArhiv i kada.

Kada govorimo o zakonski ispravnoj pohrani eDokumenata, mojeArhiv jamči potpunu usklađenost.

Korak do bespaprinog poslovanja

Sad kada ste upoznali sve usluge uključene u ljetnu ponudu, sigurno se pitati što još nedostaje da biste potpuno prešli na bespapirno poslovanje.

Nedostaje još samo mojDMS kroz koji možete digitalno obrađivati poslovne dokumente; potpisivati ih, likvidirati i odobravati te imati veći nadzor nad kolanjem poslovne dokumentacije i radnim procesima. Dostupno vam je predavanje o ovoj usluzi na sljedećoj poveznici.

Zatražite poseban paket

Ako niste sigurni kako izvući maksimalnu korist iz digitalizacije, slobodno nas kontaktirajte i zatražite razgovor s prodajnim predstavnikom ili sudjelovanje na nekom od brojnih webinara koje smo za vas pripremili.

Iskoristite priliku i započnite poslovanje bez papira. S mora šalji eRačune i štedi kune jer su čak dva mjeseca korištenja usluge potpuno besplatna.