Brže naplatite svoje račune uz čak 35% popusta

blog 020523 01

Jeste li znali da bržom naplatom svojih računa izravno poboljšavate likvidnost svojeg poslovanja? To je moguće uz novu funkcionalnost koju smo uveli za naše korisnike – plaćanje jednim klikom bez naknade.

Kako to funkcionira?

Svi korisnici servisa mojeRačun primljeni račun odsad mogu platiti pritiskom na tipku PLATI bez naknade i potrebe za korištenjem internet bankarstva ili skeniranja QR kodova. Za vaše kupce brže plaćanje znači bolje poslovno iskustvo, a za vas brži cash flow i bolju likvidnost za vašu tvrtku. Plaćanje jednim klikom dio je funkcionalnosti iniciranja plaćanja PIS (Payment Initiation Service) našeg fintech brenda ePlati koji smo lansirali prošle godine nakon odobrenja HNB-a.

Što to znači za vas?

Za sve primatelje eRačuna samo u svibnju pripremili smo posebnu akciju. Ako postanete naš korisnik i počnete slati eRačune vašim kupcima putem servisa mojeRačun, možete naplatiti svoja potraživanja u najkraćem mogućem roku čime ćete poboljšati likvidnost i spremni dočekati uvođenje obveznog B2B računa.

Iskoristite do 35% popusta na eRačun i eArhiv paket

U svijet eRačuna ste već ušli kao primatelj i znate što vam eRačun znači u svakodnevnom poslovanju. No, kao pošiljatelj eRačuna možete učiniti prvi korak u digitalizaciji svojeg poslovanja i uživati u prednostima brzog slanja, sigurnoj razmjeni, minimalnim troškovima i arhiviranju. Za razliku od papirnatih računa, eRačune nećete više spremati u registratore nego će se jednim kllikom slati u mojeArhiv.

Zato smo vam u svibnju pripremili 30% popusta na eRačun i eArhiv paket + dodatnih 5% popusta ako ugovor potpišete digitalno.

>> KLIKNI ZA OVU SUPER PONUDU

A još dobijete i godinu dana besplatnog korištenja najveće baze poslovnih informacija

Da, dobro ste čuli. U sklopu svibanjske akcije dobivate i godinu dana besplatnog korištenja najveće baze poslovnih informacija u Hrvatskoj mojBI. Ovo je jedini servis na tržištu koji pošiljatelje eRačuna automatski obavještava o blokadi vaših kupaca i dobavljača. Provjeravajte blokade i stečajeve tvrtki, bonitete, izvještaje o financijskom stanju vaših kupaca, dobavljača i konkurencije te GFI izvještaje.

Požurite po ovu super ponudu jer broj paketa je ograničen.