Aktivirajte eRačun i čak 3 mjeseca primajte obavijesti o blokadi kupaca

blog 3110

Za bezbrižan početak nove poslovne godine za vas smo pripremili posebnu privilegiju – aktivirajte mojeRačun uslugu i besplatno primajte obavijesti o blokadi vaših kupaca čak 3 mjeseca.

Nova godina pravo je vrijeme za svježi početak. Loše poslovne odluke ostavite iza sebe i odlučno krenite prema novim poslovnim izazovima koristeći najbolje digitalne alate na tržištu.

Aktivacijom usluge mojeRačun pridružit ćete se desecima tisuća korisnika našeg servisa koji uživaju benefit  koji donosi digitalna razmjena dokumenata i automatska obrada računa.

Osim toga, aktivna razmjena eRačuna pruža jedinstvenu mogućnost praćenja blokade i financijskih pokazatelja tvrtki s kojima surađujete zahvaljujući servisu mojBI.

Registracijom na našem servisu možete i vi iskusiti koliko kombinacija ovih usluga može pospješiti vaše poslovanje:

  • uživajte čak tri mjeseca u korištenju usluga mojeRačun i mojBI potpuno besplatno;
  • isprobajte ih bez rizika: ako niste zadovoljni uslugama, možete otkazati ugovor u bilo kojem trenutku tijekom tri promotivna mjeseca.

ŽELIM PONUDU

Sigurni smo da ćete već nakon nekoliko dana korištenja shvatiti zašto je naš servis prvi izbor tvrtki kojima mjesečno posredujemo gotovo tri milijuna eRačuna i drugih digitalnih dokumenata.

Potražite eRačun u ERP-u

Integrirali smo našu eRačun uslugu u više od 466 računovodstvenih programa i poslovnih rješenja pa naši korisnici račune šalju iz svojih ERP-ova.

Za poslovne subjekte koji ne koriste računovodstveni program, uvijek je dostupna naša besplatna aplikacija za slanje eRačuna Kreiraj.

Zašto aktivirati eRačun

Ova usluga omogućuje vam brzo izdavanje, slanje i zaprimanje računa u elektroničkom obliku. Struktura „pravog“ eRačuna omogućuje automatsku obradu i minimalne troškove.

eRačun ćete slati i preuzimati direktno iz računala u računalo i to jednim klikom, bilo da je riječ o jednom ili sto zaprimljenih dokumenata.

Više nećete gubiti prosječno pet minuta za knjiženje jednog računa jer učitavanje na desetke eRačuna traje oko 20 sekundi.

Prednost eRačuna u poslovanju

Smanjenje troškova uredskog materijala, brža i točnija obrada podataka jer se eRačuni učitavaju, a ne prepisuju, niži troškovi pohrane i veća sigurnost samo su neke operativne prednosti.

Elektronički račun pokazatelj je i da sudjelujete u zelenoj tranziciji gospodarstva. Ekološki osviještene tvrtke šalju eRačune i koriste elektronički arhiv umjesto analogne pohrane računa.

Slanje elektroničkih računa donosi vam još jednu veliku prednost u poslovanju koju papir ne može pružiti – već kod unosa OIB-a svoga kupca, sustav vam može javiti je li on trenutno u blokadi ili je u njoj nedavno bio.

Sve to zahvaljujući servisu mojBI, drugom dijelu ove posebne kombinacije usluga koje možete isprobati kao naš novi korisnik.

Najbolja business intelligence usluga

Biste li voljeli znati kada je vaš kupac ušao u blokadu? Ako odmah počnete slati elektroničke račune, mojBI će umjesto vas paziti na vaše kupce i dobavljače i odmah vam javljati ako se netko od vaših partnera nađe u blokadi.

Nakon što aktivirate mojBI, svi eRačuni poslani putem našeg servisa prolaze automatsku provjeru statusa blokade kupca tijekom slanja računa, ali i za vrijeme trajanja valute plaćanja.

U slučaju da kupac uđe u blokadu u tom periodu, sustav će vas obavijestiti. Znat ćete i ako je kupac bio u blokadi u prethodnom periodu i koliko dugo.

Kao što je ranije rečeno, ako je do blokade došlo prije nego je račun poslan, mojBI javlja da je kupac u blokadi već kod unosa njegovog OIB-a, nakon čega sami možete odlučiti hoće li nastaviti sa slanjem eRačuna.

Čak i korisnici koji nemaju mogućnost slanja računa iz svog računovodstvenog programa, jednostavno mogu pratiti status blokade kupca kroz našu aplikaciju Kreiraj.

Financijski i bonitetni pokazatelji

Kroz mojBI su vam u svakom trenutku dostupne informacije o 60 financijskih i bonitetnih pokazatelja uspješnosti poslovnih subjekata.

Možete provjeriti prihod, rashod, dobit, kakva je bonitetna ocjena, broj zaposlenih  i slične pokazatelje za nešto više od 300.000 tvrtki.

Poslovni podaci o poduzećima u Hrvatskoj ažuriraju se svakodnevno, a sustav mojBI omogućuje vam da provjerite status blokade za sve poslovne subjekte – postojeće, ali i potencijalne poslovne partnere.

Naše inovativno business intelligence rješenje omogućuje vam pravodobne informacije za donošenje boljih poslovnih odluka i očuvanje likvidnosti.

ŽELIM PONUDU