eDOKUMENTI

mojeRačun vam osigurava razmjenu digitalnih dokumenata po najvećim sigurnosnim standardima. Iskoristite prednosti brze dostave, točnosti i pouzdanosti.

eOpomena

eOpomene_vizual
element

Sa slanjem eOpomene poslujete brzo, jednostavno i sigurno jer vam je automatski generirana ePovratnica, kao dokaz preuzimanja, dostupna u svakom trenutku. eOpomena vam jamči sigurnu isporuku i puno je povoljnija od slanja preporučene papirnate pošiljke s povratnicom.

Slanje eOpomene već od 0,33 EUR

eOdobrenje

eOdobrenje_vizual

Ključni benefiti

like_icon
SLANJE IZJAVE JE SIGURNO
clock_icon
RIJEŠENO ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA
kvacica-icon
POTPIS IZJAVE PUTEM SUSTAVA
envelope_icon
BEZ TROŠKOVA POŠTARINE
element

eOdobrenje je elektronički dokument koji pošiljatelju omogućuje jednostavno slanje, a primatelju brzo elektroničko potpisivanje i vraćanje izjave o knjiženju pretporeza. Kada vaš kupac zaprimi eOdobrenje mora ga prihvatiti i elektronički potvrditi čime mu se automatski kreira i potpisuje izjava o knjiženju pretporeza koju vam šalje povratno.

Slanje eOdobrenja već od 0,33 EUR

Javite nam se za više informacija: info@moj-eracun.hr

Ostale vrste eDokumenata

ePrimka

Nakon primitka robe, šaljete ePrimku za koju dobivate potvrdu o preuzimanju. Osim što se brzo i jednostavno preuzima, prednost ePrimke je u izravnom unosu stavki u računovodstveni program.

eTerećenje

Pomoću eTerećenja možete generirati izjavu o razlogu za terećenje. Ovaj eDokument ima i potvrdu točnog datuma i vremena kada je eTerećenje preuzeto. eTerećenje možete slati putem naše web aplikacije "Kreiraj".

eOdgovor

Ako ste zaprimili eRačun koji želite odbiti, eOdgovor vam to omogućuje. Uz eOdgovor generira se izjava u kojoj se navodi razlog odbijanja. Imate uvid u vrijeme i datum kada je izdavatelj eRačuna preuzeo vaš eOdgovor.

eNarudžbenica

eNarudžbenica predstavlja službenu ponudu za kupovinu roba ili usluga, a sadrži informacije o vrsti, količini i cijeni proizvoda koje će dobavljač isporučiti kupcu.

eOtpremnica

eOtpremnicu koristimo prilikom otpremanja robe sa skladišta, no za razliku od papirnate, eOtpremnica omogućuje digitalno potpisivanje te ju je nemoguće izgubiti ili oštetiti.

eDokument / eIOS

Poslovne dokumente kao što su izvod o otvorenim stavkama (e-IOS), ponuda, rješenje možete poslati kao eDokumente. Digitalizacijom svakodnevnih dokumenata povećavate njihovu pravnu sigurnost i omogućavate bržu obradu i pretraživanje.

Kontaktirajte nas

tehnička podrška

prodajna podrška

telefonska podrška

Prije slanja upita provjerite "Učestala pitanja"