THEMELIA: Iniciranje plaćanja i dohvat izvoda u Synesisu povećalo nam je efikasnost u poslovanju

iskustvo korisnika themelia dohvat izvoda iniciranje plaćanja

Uz eRačun, tvrtka Themelia je uvela i financijske usluge iniciranja plaćanja i dohvata izvoda koje im omogućuju da u svakom trenutku imaju informacije o stvarnom stanju transakcijskog računa, što je od izuzetne važnosti za precizno vođenje financija.

Sjećate li se vremena kada je dizajnerski namještaj bio prava rijetkost u Hrvatskoj? Na sreću, ta vremena su odavno prošla, a zaslužni za ovu promjenu su pioniri u svijetu dizajna i opremanja interijera, poput tvrtke Themelia.

Više od 30 godina vodeća su tvrtka u Hrvatskoj kada je riječ o opremanju interijera, prateći najnovije trendove u svijetu dizajna.

Osim što su sinonim za eleganciju i kvalitetu, Themelia je i pouzdan partner brojnim svjetski priznatim tvornicama dizajnerskog namještaja poput Vitre, Poliforma, B&B Italia, Maxalta, Artek, Magisa, Porade, Flosa, Limited Edition i mnogih drugih.

Jedan od ključnih faktora dugovječnosti Themelije je njihova izvanredna sposobnost odabira detalja i stručnost u opremanju prostora.

Ovdje nije riječ samo o odabiru komada namještaja, već i o stvaranju čarobnih interijera koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Njihov tim čine isključivo stručnjaci iz područja dizajna i arhitekture, što jamči visoku kvalitetu usluge i besprijekoran dizajn.

Kvalitetan odnos s kupcima i dobavljačima također je nešto što Themelia stavlja u prvi plan. Njihova posvećenost klijentima i partnerima ključna je stavka njihovog poslovnog uspjeha.

Upravo taj odnos izgradio je temelje dugotrajnih suradnji i povjerenja, što je u ovom sektoru od presudne važnosti.

Najnoviji digitalni trendovi

No Themelia ne stoji mirno na svom tridesetogodišnjem iskustvu. Uz praćenje i implementaciju najnovijih trendova u arhitekturi i dizajnu, tvrtka se također posvetila digitalizaciji administrativnog poslovanja. Jedna od ključnih inicijativa bila je uvođenje eRačuna.

„U poslovanje smo uveli nekolicinu digitaliziranih procesa koji nam uvelike skraćuju radne procese a time ujedno povećava efikasnost. U to se ubraja izdavanje elektroničkih računa, razni obračuni poput platnih lista, radnih sati i slično. Osim što smo digitalnim procesima povećali operativnost, smanjili smo količinu papira neophodnog za poslovanje, što je bitan ekološki aspekt“, ističu iz tvrtke Themelia.

Ovaj potez nije samo ekološki osviješten, već i izuzetno praktičan. Smanjenje količine papira koju tvrtka proizvodi nije samo korak prema očuvanju okoliša, već i prema povećanju operativnosti u svim procesima.

Uz eRačun, Themelia je uvela i financijske usluge iniciranja plaćanja i dohvata izvoda. Ove usluge omogućuju tvrtki da u svakom trenutku ima informacije o stvarnom stanju transakcijskog računa, što je od izuzetne važnosti za precizno vođenje financija.

„Zastupajući interijersku opremu renomiranih proizvođača, izrazito nam je važno da i pružatelji usluga koje mi koristimo budu na istovjetnom nivou, a tu smo prepoznali tvrtku Elektronički računi s njihovim platnim uslugama iniciranja plaćanja i dohvata izvoda kroz računovodstveni program koji koristimo“, kažu iz Themelije.

Dohvat izvoda u program

Prvi su put za ove usluge doznali putem eRačuna svoga dobavljača, a na njihovu aktivaciju unutar računovodstvenog programa Synesis odlučili su se nakon što su prepoznali da će im donijeti pojednostavljenje plaćanja i praćenja promjena po transakcijskom računu.

Podsjetimo, usluga iniciranja plaćanja integrirana u računovodstveni program omogućuje plaćanje svih pojedinačnih ili skupnih knjigovodstvenih isprava, bez korištenja internetskog bankarstva. S druge strane, usluga dohvata izvoda, koja obuhvaća i dohvat transakcija te dohvat balansa računa povlači sve podatke o promjenama po bankovnom računu direktno u računovodstveni program.

„Prva prednost koju smo odmah prepoznali kod usluge iniciranja plaćanja je to što ne moramo popunjavati podatke za plaćanje. Nakon knjiženja, nalog za plaćanje računa zadajemo odmah iz Synesisa. S druge strane, usluga dohvata iznosa nam pruža bržu informiranost o stanju na računu. Iako te podatke imamo i u Internet bankarstvu, povlačenje informacija u računovodstveni program omogućuje nam da ne moramo imati otvorene dvije aplikacije“, ističu iz tvrtke Themelia.

Sve ovo zajedno čini Themeliju modernom tvrtkom koja ne samo da prati trenutne trendove u dizajnu i opremanju interijera, već se također uspješno prilagođava i trendovima u financijskim uslugama.

„Ako imate dostupne alate s kojima možete unaprijediti poslovanje, teško ćete napredovati ako ih ne koristite. Naprotiv, nazadovat ćete. Zato mi ne propuštamo iskoristiti rješenja kojima podižemo efikasnost. Usluge iniciranja plaćanja i dohvata izvoda preporučujemo i drugim tvrtkama“, zaključili su iz Themelije.

Iniciranje plaćanja

Era digitalizacije donosi brojne prednosti, a Themelia ih prepoznaje i koristi u svakodnevnom poslovanju. Pored ekološke osviještenosti i povećane efikasnosti, digitalizacija omogućava brže i preciznije praćenje financijskih transakcija.

Iniciranje plaćanja omogućava tvrtki da aktivno sudjeluje u upravljanju vlastitim financijama, olakšavajući procese poput plaćanja računa, a dohvat transakcija jednostavnije praćenja uplata i isplata po računu te upravljanja budžetom.

Dostupnost financijskih usluga u računovodstvenom programu omogućava Themeliji da bude ukorak s najnovijim financijskim trendovima.

Ova vrsta fintech usluga postaje sve važnija u modernom poslovanju, omogućujući tvrtkama da, poput Themelije, budu brže i agilnije u upravljanju financijama.

Pravovremene informacije o stanju po računima preduvjet je boljeg upravljanja likvidnošću, ažurnije praćenje troškova i bolju kontrolu financijskih procesa.

Oblikovanje budućnosti

Themelia je tvrtka s tridesetogodišnjim iskustvom u opremanju interijera i predstavljanju vrhunskog dizajna. Njihova stručnost u odabiru detalja i sposobnost za opremanje velikih prostora čine ih liderom u svojoj branši.

Njihov odnos s kupcima i dobavljačima, kao i predanost digitalizaciji administrativnog poslovanja, čine ih modernom i uspješnom tvrtkom. Themelia je primjer tvrtke koja nije samo prilagodila sebe vremenu, već i aktivno sudjeluje u oblikovanju budućnosti.