Kako možete dobiti Zeleni certifikat

blog79

Projekt Zeleni certifikat usmjeren je na promociju ekološki osviještenih kompanija koje svojim djelovanjem pozitivno utječu na zajednicu. 


Učinci digitalizacije na okoliš

Sa svakim razmijenjenim eDokumentom izravno utječete na očuvanje okoliša. Do sredine 2021. godine posredovali smo više od 50 milijuna eRačuna i pratećih dokumenata za naše klijente. Time je od sječe sačuvano oko 3.086 stabala, a udio CO2 smanjen za oko 37.000 kilograma godišnje.

Zašto Zeleni certifikat

Zeleni certifikat na jedinstven način spaja digitalizaciju s društveno odgovornim poslovanjem. Riječ je o priznanju tvrtkama za dosadašnje napore koje su uložile u digitalizaciju i društveno odgovorno poslovanje. 

Tko sve može sudjelovati u projektu

U projektu mogu sudjelovati tvrtke koje su se uspješno digitalizirale, a svojim društveno odgovornim radom poboljšavaju kvalitetu života te pozitivno utječu na okoliš i zajednicu u cjelini.

ZELENI CERTIFIKAT 01

Zeleni certifikat

Ovo priznanje dodjeljuje se manjim tvrtkama koje, primjerice, imaju integrirano rješenje za slanje eRačuna i eDokumenata, digitalno arhiviraju ili učitavaju ulazne eRačune u ERP, čime svakim razmijenjenim eDokumentom izravno pozitivno utječu na okoliš.

ZELENI CERTIFIKAT PREMIUM

Premium zeleni certifikat

Riječ je o priznanju koje se dodjeljuju većim tvrtkama koje uz digitalizaciju trebaju zadovoljiti barem jedan kriterij iz kategorija: zaposlenici, zajednica i okoliš. Ovaj kriterij, osim ranije navedenih uvjeta, u Premimum varijanti podrazumijeva i višegodišnju razmjenu eRačuna te aktivnu primjenu komplementarnih digitalnih usluga.

Za koji certifikat konkurira vaša tvrtka doznajte OVDJE.

Autor: J.P.