Iz polugodišnjeg izvještaja mojBI doznajte stabilnost kupaca i dobavljača

blog 0108 01

Iz polugodišnjeg izvještaja mojBI dobivate detaljan pregled financijske stabilnosti svih vaših kupaca i dobavljača.

Pripremili smo individualne polugodišnje izvještaje iz kojih dobivate detaljan pregled financijske stabilnosti tvrtki s kojima poslujete.

Iz podataka koji se svakodnevno ažuriraju kroz mojBI, možete saznati najrelevantnije podatke o poslovanju vaših kupaca i dobavljača, ali i konkurencije.

Što sadrži polugodišnji izvještaj

Uz bonitetnu ocjenu unutar polugodišnjeg izvještaja, možete doznati trenutni ili prethodni status blokade vaših kupaca i dobavljača, kao i prosječno vrijeme u kojem te tvrtke podmiruju svoje obveze.

mojBI „zna“ tko su vaši kupci i dobavljači jer svaki eRačun poslan putem mojeRačun prolazi automatsku provjeru statusa blokade kupca za trajanja valute plaćanja.

Proces se provodi za tvrtke koje šalju eRačune iz svog računovodstvenog programa, kao i za one čiji je izbor besplatna aplikacija za slanje eRačuna Kreiraj.

mojBI zna koliko traje blokada

Već kod unosa OIB-a, mojBI javlja pošiljatelju eRačuna da mu je kupac u blokadi. Podatak o ulasku tvrtke u blokadu, odnosno datum blokade ostaje zabilježen unutar mojBI.

Ako kupac trenutno nije u blokadi, ali je bio nedavno, mojBI i to „pamti“ i prati koliko je dugo blokada trajala i sve podatke generira za vaš polugodišnji izvještaj.

Treba istaknuti da je unutar usluge mojBI u svakom trenutku moguće provjeriti status blokade za sve poslovne subjekte; postojeće kupce, ali i potencijalne poslovne partnere.

Sustav se svakodnevno ažurira pa prilikom svake promjene statusa nekoga od vaših poslovnih partnera možete dobiti automatsku obavijest o promjenama.

Korist polugodišnjeg izvještaja

mojBI je najobuhvatniji bonitetni servis na tržištu jer prikuplja i sadrži više od60 financijskih, profitabilnih i bonitetnih pokazatelja te pregled blokada i stečajeva za više od 300.000 tvrtki u Hrvatskoj.

Iz polugodišnjeg izvještaja dobivate detaljan pregled financijske stabilnosti svih vaših kupaca i dobavljača. Ti podaci vam omogućuju da bolje planirate vlastito poslovanje i očuvate likvidnost.

Analizirajući podatke o poslovanju kupaca i dobavljača koje dobijete u polugodišnjem izvještaju, možete s većom sigurnosti planirati poslovne aktivnosti za buduće razdoblje.

Zašto izabrati mojBI

Ono po čemu se mojBI razlikuje od sličnih servisa na tržištu je to što je ova usluga jedini automatizirani sustav informiranja na tržištu o statusu blokade tvrtki .

Primjerice, za razliku od drugih servisa, korisnik kroz mojBI dobiva e-mail obavijest o blokadi kupca prije nego pošalje eRačun.

To mu daje dodatnu sigurnost u postupku naplate potraživanja jer je financijska pouzdanost poslovnih partnera poznata unaprijed.

Izvještaji o poslovanju

Zatražite posebne izvještaje o financijskom stanju vaših kupaca, dobavljača i konkurencije. Zatražite podatke o prihodima, rashodima, dobiti, bonitetnoj ocjeni, broju zaposlenih i drugim pokazateljima uspješnosti.

Izaberite stabilno poslovanje jer ključ vašeg uspjeha leži u tome da prilikom donošenja (dobrih) poslovnih odluka baratate s relevantnim podacima o stanju na tržištu.

Poslovni adresar

Jedna od prednosti usluge mojBI je i to da vam je na raspolaganju najdetaljniji poslovni adresar s kontakt podacima poslovnih subjekata. Riječ je o podacima za više od 300.000 poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Više ne morate pretraživati različite izvore kako biste došli do kontakta kupca ili dobavljača s kojim želite poslovati.

Kako zatražiti polugodišnji izvještaj

Kliknite na poveznicu i zatražite godišnji izvještaj o poslovanju vaših kupaca i dobavljača od naše prodajne podrške.

Možete zatražiti i dodatan izvještaj o financijskim pokazateljima i pokazateljima uspješnosti i za vaše konkurente. Također su vam u mojBI dostupni podaci o strukturi i broju zaposlenika u svim tvrtkama koje posluju na području Republike Hrvatske.

Ako imate više pitanja oko usluge mojBI, primjerice kako je aktivirati ili kako izabrati najbolji paket za vašu tvrtku, slobodno nam se obratite.