Doznajte stabilnost kupaca kroz polugodišnji izvještaj

blog87

Iz podataka koji se svakodnevno ažuriraju kroz mojBI, pripremili smo individualne polugodišnje izvještaje iz kojih možete saznati najrelevantnije podatke o poslovanju vaših kupaca i dobavljača.

Što sadrži polugodišnji izvještaj

Uz bonitetnu ocjenu unutar polugodišnjeg izvještaja, možete doznati trenutni ili prethodni status blokade vaših kupaca i dobavljača, kao i prosječno vrijeme u kojem te tvrtke podmiruju svoje obveze.

Korist dobivenih informacija

Iz polugodišnjeg izvještaja dobivate detaljan pregled financijske stabilnosti svojih kupaca i dobavljača. Ti podaci vam omogućuju da bolje planirate vlastito poslovanje i očuvate likvidnost.

Prednost korištenja mojBI

Polugodišnji izvještaj tek je jedna od mogućnosti usluge mojBI; statuse blokada, bonitetne i druge financijske pokazatelje kroz mojBI možete imati kod svake promjene statusa kod vaših kupaca.

Bonitet svih tvrtki u Hrvatskoj

Osim polugodišnjeg izvještaja, korisnicima servisa je unutar usluge mojBI dostupno i više od 60 financijskih, profitabilnih i bonitetnih pokazatelja za gotovo 350.000 tvrtki u Hrvatskoj.

Provjera konkurencije

Kroz mojBI možete zatražiti i posebno izvješće o drugim financijskim i poslovnim pokazateljima za konkurenciju ili za tvrtke s kojima tek planirate surađivati.

Blokade i stečajevi

Sustav vas automatski obavještava kod svake promjene u statusu blokade vaših kupaca. To vam daje dodatnu sigurnost u postupku naplate potraživanja.

Izvještaji o poslovanju

Zatražite posebne izvještaje o financijskom stanju vaših kupaca, dobavljača i konkurencije. Zatražite podatke o prihodima, rashodima, dobiti, bonitetnoj ocjeni, broju zaposlenih i drugim pokazateljima uspješnosti.

Poslovni adresar

Korisnicima usluge mojBI na raspolaganju je najdetaljniji poslovni adresari s kontakt podacima poslovnih subjekata.

Kako zatražiti polugodišnji izvještaj

Kliknite na poveznicu i zatražite ponudu od naše prodajne podrške. Ako imate više pitanja oko usluge mojBI, primjerice kako je aktivirati ili kako izabrati najbolji paket za svoju tvrtku, slobodno nam se obratite.