Sunčaj se na plaži, besplatni eRačuni sve su ti draži

blog 030723 01

Za vaše bezbrižno poslovanje pripremili smo poseban ljetni paket: 6 mjeseci eRačuna za odmor od nepotrebnih troškova.

Znate li da mojeRačun mjesečno posreduje više od dva milijuna eRačuna i drugih digitalnih dokumenata?

Naši korisnici šalju eRačune i druge elektroničke knjigovodstvene isprave direktno iz vlastitih računovodstvenih programa.

Pridružite im se i vi i ovoga ljeta odmorite vaše poslovanje od nepotrebnih troškova. Za vaš bezbrižni godišnji odmor pripremili smo poseban ljetni paket:

  • slanje i arhiviranje eRačuna 6 mjeseci besplatno
  • besplatno korištenje platforme mojBI za procjenu rizika u poslovanju
  • certifikat za besplatno slanje eRačuna prema svim tvrtkama u Hrvatskoj

ŽELIM BEZBRIŽNO LJETO BEZ NEPOTREBNIH TROŠKOVA

Znate li da čak 76 posto tvrtki koje već koriste eRačun pozitivno gleda na doprinos elektroničkih računa u poslovanju, a da njih 65 smatra da elektronička razmjena računa jako utječe na administrativno rasterećenje?

Ako već danas odlučite isključivo slati i zaprimati eRačune, osjetit ćete značajne uštede u radnim satima.

Umjesto da danima ručno unosite i knjižite papirnate račune, jednim klikom možete učitati neograničen broj eRačuna.

Zašto mojeRačun

Usluga mojeRačun omogućuje vam brzo izdavanje, slanje i zaprimanje računa u elektroničkom obliku. Struktura „pravog“ eRačuna omogućuje automatsku obradu i minimalne troškove.

Uvođenje eRačuna u potpunosti mijenja način na koji ste dosad poslovali – nabolje.

Zamjenom papirnatih u elektroničke račune promijenit ćete niz nekorisnih radnih procesa koji vam stvaraju najveći trošak u poslovanju.

Jedan klik za sve račune

Kao strukturirani elektronički dokument (XML), eRačun se razmjenjuje i preuzima direktno iz računala u računalo. Primatelj jednim klikom može preuzeti jedan ili sto zaprimljenih računa.

Umjesto da gubi prosječno pet minuta kako bi prepisao podatke da bi knjižio račun, učitavanje u računovodstveni program za desetak računa odjednom traje oko 20 sekundi.

Gdje mogu naći eRačun

Usluga slanja eRačuna dostupna vam je u više od 455 računovodstvenih programa i poslovnih rješenja (ERP) koje su povezane u mojeRačun mrežu.

Ta mreža omogućuju tvrtkama da direktno iz svojih računovodstvenih programa šalju i zaprimaju eRačune posredništvom servisa mojeRačun.

Za tvrtke i organizacije koje ne koriste računovodstvene ili poslovne programe iz mojeRačun mreže, dostupna je besplatna aplikacija za slanje eRačuna Kreiraj.

Prednosti elektroničkih računa

Operativne prednosti eRačuna se često ističu; smanjenje troškova uredskog materijala, brža i točnija obrada podataka jer se eRačuni učitavaju, a ne prepisuju, niži troškovi pohrane, veća sigurnost i druge.

No, to je tek mali dio prednosti koje donosi elektronička razmjena dokumenata.

Elektronički račun je nedvojbeno važan i u zelenoj tranziciji gospodarstva jer doprinosi zaštiti okoliša –ekološki osviještene tvrtke koriste eArhiv umjesto analogne pohrane računa.

U ljetnom paketu je i mojeArhiv

Znate li da je u sklopu naše ljetne ponude uz šest mjeseci besplatnog slanja eRačuna uključeno i korištenje elektroničkog arhiva? Informacijski sustav mojeArhiv pruža vam sigurnu pohranu za svaki digitalni dokument.

Jednim klikom pohranite eRačune ili ugovore, čuvajte eOpomene, eOdobrenja, eOtpremnice, eNarudžbenice ili ePrimke. Preselite cjelokupno poslovanje sa skupog papira na bespapirno poslovanje.

Najbolja business intelligence usluga

Biste li voljeli znati kada je vaš kupac ušao u blokadu? Ako se odlučite za bezbrižno ljeto s našim posebnim paketom, mojBIće umjesto vas paziti na vaše kupce i dobavljače.

Nakon što aktivirate mojBI, svi eRačuni poslani putem našeg servisa prolaze automatsku provjeru statusa blokade kupca za vrijeme trajanja valute plaćanja.

U slučaju da kupac uđe u blokadu u tom periodu, sustav će vas obavijestiti. Znat ćete i ako je kupac bio u blokadi u prethodnom periodu i koliko dugo.

Kroz mojBI u svakom trenutku su vam dostupne informacije o 60 financijskih i bonitetnih pokazatelja uspješnosti poslovnih subjekata.

Možete provjeriti prihode, rashode, dobit, bonitetnu ocjenu, broj zaposlenih  i slične pokazatelje za nešto više od 300.000 tvrtki.

Poslovni podaci o poduzećima u Hrvatskoj ažuriraju se svakodnevno, a sustav mojBI omogućuje vam da provjerite status blokade za sve poslovne subjekte – postojeće, ali i potencijalne poslovne partnere.

Ovo inovativno poslovno rješenje omogućuje pravodobne informacije za donošenje boljih poslovnih odluka i očuvanje likvidnosti.

Želite li na godišnji?

Vaše bezbrižno ljeto može početi već danas; ovoga ljeta odmorite vaše poslovanje od nepotrebnih troškova i odaberite čak šest mjeseci besplatnog slanja i arhiviranja eRačuna te besplatno korištenje platforme mojBI za procjenu rizika u poslovanju.

Ne brinite, kod nas ne morate imati vlastite aplikativne certifikate za slanje eRačuna. Kod nas je to potpuno besplatno.

ŽELIM NA GODIŠNJI