Jeste li već isprobali mojBI?

blog69

Podaci o više od 300.000 tvrtki u sustavu mojBI se ažuriraju svakodnevno; kada vaš kupac završi u blokadi, automatski ste obaviješteni.   

Informacije o blokadi

Usluga mojBI jedini je automatizirani sustav informiranja o blokadi kupca i prije nego što pošaljete račun. To vam daje dodatnu sigurnost kod naplate potraživanja jer je financijska pouzdanost poslovnih partnera poznata unaprijed.

Ako ste poslali eRačun

Kod ugovorene usluge mojBI, svi eRačuni poslani putem našeg servisa prolaze automatsku provjeru statusa blokade kupca za vrijeme trajanja valute plaćanja. U slučaju da kupac uđe u blokadu u tom periodu, sustav će vas obavijestiti. Znat ćete i ako je kupac bio u blokadi u prethodnom periodu i koliko dugo.

Svi važni pokazatelji

Kroz mojBI u svakom trenutku su vam dostupne informacije o 60 financijskih i bonitetnih pokazatelja uspješnosti poslovnih subjekata. Možete provjeriti prihode, rashode, dobit, bonitetnu ocjenu, broj zaposlenih  i slične pokazatelje za nešto više od 300.000 tvrtki.

Ažuriranje podataka

Poslovni podaci o poduzećima u Hrvatskoj ažuriraju se dnevno, a sustav mojBI omogućuje vam da provjerite status blokade za sve poslovne subjekte – postojeće, ali i potencijalne poslovne partnere. Ovo inovativno poslovno rješenje omogućuje pravodobne informacije za donošenje boljih poslovnih odluka i očuvanje likvidnosti.

Aktivacija usluge mojBI

Kako biste ugovorili mojBI ne morate biti korisnici konkretnog ERP-a ili računovodstvenog softvera. Možete je odmah aktivirati i ako svoje eRačune šaljete putem aplikacije Kreiraj. Za korisnike s ugovorenim paketom za eRačun nema troška aktivacije usluge.

Besplatno isprobajte

Prijavite se i u promotivnom razdoblju besplatno isprobajte funkcionalnosti servisa mojBI koji vam omogućuje automatsko primanje obavijesti o blokadi i pristup mnogim drugim financijskim pokazateljima.

Autor: M.P.