Budite informirani o poslovanju komitenata kroz mojBI

blog77

Usluga mojBI (business intelligence) namijenjena je svima koji žele pratiti poslovne statuse svojih kupaca i dobavljača.

Obavijest prije slanja eRačuna

Sustav mojBI upozorava na blokadu kupca prije nego račun bude isporučen, što tvrtkama daje dodatnu sigurnost u postupku naplate.

Automatska provjera

Osim toga, račun poslan putem servisa mojeRačun prolazi automatsku provjeru statusa blokade kupca za vrijeme trajanja valute plaćanja. U slučaju blokade, odmah pristiže obavijest.

Informacije o svim komitentima

Status blokade možete provjeriti i za potencijalne ili postojeće dobavljače. Dovoljno je unijeti OIB u sustav i saznati je li dobavljač trenutno u blokadi ili je bio ranije.

Financijski i poslovni pokazatelji

Kroz Moj-BI možete provjeriti i više od 60 relevantnih podataka o prihodima, rashodima, dobiti, bonitetnoj ocjeni, broju zaposlenih i drugim pokazateljima uspješnosti svih tvrtki u Hrvatskoj.

Tko može koristiti mojBI

Za aktivaciju usluge ne morate koristiti ERP ili računovodstveni softver. Dostupna vam je i ako eRačune šaljete putem aplikacije Kreiraj. Za korisnike s ugovorenim paketom za eRačun nema troška aktivacije usluge.

Ažuriranje podataka

U redovito ažuriranu bazu uključeno je više od 300.000 poslovnih subjekata. Na klik su vam dostupni izvještaji o financijskom stanju vaših kupaca, dobavljača i konkurencije.

Poslovni izvještaji i adresari

Osim financijskih, profitabilnih i bonitetnih pokazatelja, usluga mojBI pruža poslovni adresar s kontakt podacima poslovnih subjekata.

Besplatno isprobajte

Prijavite se i u promotivnom razdoblju besplatno isprobajte funkcionalnosti platforme mojBI s neograničenim brojem korisnika kroz jednu licencu tvrtke.

Autor: M.P.