Kroz mojBI aktivirajte automatizirane izvještaje o blokadi kupaca

blog48 01

Podaci o poslovnim subjektima u sustavu Moj-BI ažuriraju se svakodnevno. U slučaju da vaš kupac završi u blokadi, automatski zaprimate e-mail obavijest. 

U moru podataka s kojima svakodnevno baratate, koliko vam je značajna informacija o financijskoj pouzdanosti vaših poslovnih partnera? Aktivacijom usluge mojBI dobivate trenutnu obavijest o blokadi svojih kupaca i duljini trajanja blokade.

Ono po čemu se mojBI razlikuje od sličnih servisa na tržištu je to što je ova usluga jedini automatizirani sustav informiranja. Korisnik dobiva e-mail obavijest o blokadi kupca prije nego pošalje račun, što mu daje dodatnu sigurnost u postupku naplate potraživanja jer je financijska pouzdanost poslovnih partnera poznata unaprijed.

Više od 60 pokazatelja uspješnosti

Kroz mojBI dobivate relevantne podatke o prihodima, rashodima, dobiti, bonitetnoj ocjeni, broju zaposlenih i više od 60 ostalih financijskih i bonitetnih pokazatelja uspješnosti poslovnih subjekata.

Prednosti sustava za korisnike servisa mojeRačun

Račun poslan putem servisa mojeRačun prolazi automatsku provjeru statusa blokade kupca za trajanja valute plaćanja. U slučaju blokade, odmah zaprimate obavijest, ali dobit ćete informaciju i ako je kupac bio u blokadi u prethodnom periodu (i koliko dugo).

Nakon primljene obavijesti korisnik sam odlučuje hoće li nastaviti sa slanjem eRačuna.

Svakodnevno ažuriranje podataka

Podaci o poslovnim subjektima ažuriraju se svakodnevno, a unutar sustava moguće je provjeriti status blokade za sve poslovne subjekte; postojeće, ali i potencijalne poslovne partnere.

Informacije o bonitetu, likvidnosti i broju zaposlenih u sustavu mojBI dostupne su za više od 300.000 poslovnih subjekata u Hrvatskoj.

Aktivacija usluge mojBI

Uslugu mojBI moguće je koristiti neovisno o tome kako šaljete eRačune (ERP/računovodstveni softver/aplikacija Kreiraj), a uz ugovoreni paket nemate troška aktivacije usluge. Uz mojBI imate mogućnost korištenja inovativnih poslovnih rješenja, dobiti pravodobne informacije, osigurati uvjete za donošenje boljih poslovnih odluka i očuvanje likvidnosti.

Prijavite se i u promotivnom razdoblju besplatno isprobajte funkcionalnosti servisa mojBI koji vam omogućuje automatsko primanje obavijesti o blokadi i pristup mnogim drugim financijskim pokazateljima.

Autor: M.P.