Ovo je ponuda u koju ćete se zaljubiti

blog88

Digitalizacija poslovanja nikad nije bila lakša uz super ponudu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Čak 30% popusta na paket eRačuna, potpuno besplatni certifikat i aplikacija za slanje eDokumenata te korištenje usluge mojBI mjesec dana bez naknade mogu već danas transformirati vaše poslovanje.

Čuvajte svoje reurse

Izbjegnite uobičajene zamke i započnite digitalizaciju poslovanja na svim frontovima. Zaboravite printanje Zahtjevom za aktivaciju usluga iz ponude, započet će put digitalizacije vašeg poslovanja. Zaboravite printanje računa i gomile registratora. Iskoristite mogućnost automatskog učitavanja dokumenata bez prepisivanja i čuvanje u cloudu.

Kako stvarno (is)koristiti eRačun

Aktivna primjena eRačuna otvorit će vam čitavu paletu digitalnih usluga koje smanjuju operativni trošak. Primjerice, eOdobrenje i eOpomena dolaze s povratnim dokumentom koji je nepobitan dokaz zaprimanja, a eOtpremnicu učitavate na klik.

Potpuna transformacija poslovanja

Istina je da za obradu i upravljanje digitalnim dokumentima ne možemo koristiti stare alate. Kao softverski proizvodi za digitalnu provedbu procesa vezanih uz eRačune, dostupni su vam mojDMS i mojeArhiv. Zakonski propisani način obrade i čuvanja eRačuna time su u potpunosti zadovoljeni.

Dodatna vrijednost eRačuna

Razmjena eRačuna omogućuje vam i bolje upravljanje likvidnošću. Zbog povezanosti sustava mojeRačun i mojBI na raspolaganju vam je najažurnija baza svih poslovnih podataka tvrtki.U sklopu posebnog paketa, tijekom 30 dana možete besplatno isprobati sve njegove funkcionalnosti.

Spremni ste se zaljubiti?

Ako ste spremni smanjiti troškove i ubrzati poslovne procese, onda je ovo ponuda u koju ćete se odmah zAko ste spremni smanjiti troškove i ubrzati poslovne procese, onda je ovo ponuda u koju ćete se odmah zaljubiti. Ponovimo još jednom što dobivate: odličan popust na paket eRačuna, dodatne pogodnosti ili mogućnost pretraživanja bogate baze poslovnih podataka na mojBI i potpuno besplatan certifikat i aplikaciju za slanje eDokumenata.

Budite i dalje zaljubljeni u svoje poslovanje. Zatražite PONUDU.

Autor: RI