Aktivirajte eRačun uz 30% popusta

050224

Aktivirajte eRačun, iskoristite čak 30% popusta na prvu godinu korištenja i na vrijeme se pripremite za razmjenu e-računa između poslovnih subjekata.

Znate li da mojeRačun mjesečno posreduje više od dva milijuna eRačuna i drugih digitalnih dokumenata? Više od 11 godina smo najveći informacijski posrednik za razmjenu eRačuna i drugih digitalnih dokumenata u Hrvatskoj. Zato i sami aktivirajte mojeRačun i uvjerite se zašto smo prvi izbor korisnika za razmjenu eRačuna.

Naši korisnici šalju eRačune i druge elektroničke knjigovodstvene isprave direktno iz svog računovodstvenog programa i uživaju stalnu korisničku potporu.

AKTIVIRAJTE MI eRAČUN U POSLOVANJU

Aktivacijom usluge mojeRačun i vi možete jednostavno i brzo izdavati, slati i zaprimati račune u elektroničkom obliku.

Tako ćete iz prve ruke saznati zašto čak 76 posto tvrtki koje već koriste eRačun pozitivno gleda na doprinos elektroničkih računa u poslovanju.

Pitate se koliko je administrativno rasterećenje kod slanja eRačuna? Čak 65 posto korisnika smatra da je ono značajno i da se više ne bi vratili na razmjenu papirnatih dokumenata.

Naime, definicija eRačuna je da je elektronički račun račun koji je izdan, prenesen i zaprimljen u strukturiranom elektroničkom obliku koji omogućuje njegovu automatsku i strojnu obradu. To je isključivo XML format.

Takva struktura „pravog“ eRačuna preduvjet je za automatizaciju i višestruko smanjenje troškova poslovanja.

Aktivirajte eRačun i čuvajte okoliš

Evo zašto trebate izabrati mojeRačun kada se odlučite za e-račun.

Usluga mojeRačun integrirana je u više od 466 računovodstvenih programa. Za one koji ne koriste računovodstvene programe, dostupna je besplatna aplikacija za slanje eRačuna Kreiraj.

eRačuni nisu samo tehnološki napredak, već i ekološki prihvatljiva i održiva praksa. Smanjenje papirnatog otpada, smanjenje potrošnje resursa kao što su toneri i tinta te smanjenje ugljičnog otiska, samo su neki od načina na koje eRačuni doprinose očuvanju okoliša.

Kroz e-račun u poslovanju, tvrtke u Hrvatskoj već sutra mogu postati  “ured bez papira” koji njeguje pojednostavljene procese, ima smanjene troškove, povećanu učinkovitost i provodi ekološke prakse.

Uz mojeRačun ćete dobiti veći nadzor nad knjigovodstvenim procesima i uspostaviti bolju kontrolu troškova, a to će rezultirati dugoročnim uspjehom i održivim poslovanjem.

Zašto za e-račun izabrati mojeRačun

Zamjenom papirnatih u elektroničke račune mijenjamo niz nekorisnih radnih procesa koji su prepoznati kao najveći generatori troška.

Kao strukturirani elektronički dokument (XML), eRačun se razmjenjuje i preuzima direktno iz računala u računalo. Primatelj jednim klikom može preuzeti jedan ili sto zaprimljenih računa.

Umjesto da gubite prosječno pet minuta kako biste prepisali podatke da biste knjižili račun, učitavanje desetak računa u računovodstveni program traje oko 20 sekundi.

eRačun ima status preporučene pošiljke, što znači da se može pratiti kada je poslan i kada je zaprimljen.

Time vi dobivate veći nadzor nad procesom razmjene računa jer kada znamo točan dan, sat, minutu i sekundu zaprimanja eRačuna, znamo i točno vrijeme kada je započela teći valuta plaćanja.

Aktivirajte mojeRačun i ostvarite uštede

Europska unija još je prije više od 10 godina prepoznala da se ušteda od elektroničkog računa kreće od 7 do 20 eura po računu. Strukturirani eRačuni omogućuju vam i jednostavno vođenje poslovnih knjiga i arhiva dokumenata, čime se olakšava revizija i praćenje financijskih podataka.

Zato je primjena najraširenije elektroničke isprave okosnica razvoja poslovanja i očuvanja okoliša.

Vaše uštede mogu nastupiti i prije slanja prvog eRačuna već samom aktivacijom usluge u vašem računovodstvenom programu ili vaš izbor može biti besplatna aplikacija za eRačune Kreiraj. Za nove korisnike pripremili smo posebnu ponudu koja im jamči vrhunsku uslugu po odličnoj cijeni.

Aktivirajte mojeRačun i ostvarite čak 30 posto popusta za unaprjeđenje vašeg poslovanja.

Izaberite da slanjem eRačuna smanjite troškove, količinu otpada i emisiju štetnih plinova. Riješite se troškova tiskanja, slanja i pohranjivanja papirnatih računa, a ubrzajte sve poslovne procese.

Ostvarite najviše standarde poslovanja sa svim poslovnim dokumentima pohranjenim na jednom mjestu jer se eRačuni i čuvaju isključivo u elektroničkom obliku.

ŽELIM PONUDU, AKTIVIRAJTE eRačun U MOM POSLOVANJU