Steknite nove vještine uz naše besplatne webinare

blog63

Zahvaljujući tehnologiji, znanje nikada nije bilo dostupnije. Našim korisnicima svakodnevno su dostupni edukativni webinari i direktna korisnička podrška.

Besplatni webinar brze naplate potraživanja

Bez papirologije ili dokazivanja financijske sposobnosti, izdani račun u samo jednom kliku može postati gotov novac. Preduvjet je izložiti ga na platformi PlatiMe i prihvatiti najbolju ponudu otkupitelja. Sudjelovanjem na PlatiMe na naplatu računa ne morate čekati 30, 60 ili više dana, nego do novca možete doći odmah.

Otvorene prijave

Kako uspješno sudjelovati na PlatiMe, naučite na besplatnom 15-minutnom webinaru za korisnike. Edukacija obuhvaća sljedeće teme:  izlaganje eRačun, kako pregledati i prihvatiti ponudu ili kako je odbiti. Obrađuje se i proces finaliziranja prodaje, potpisivanje eUgovora i naplate nedospjelih potraživanja. Prijave na webinar dostupne su na poveznici: Naplatite svoj račun prije dospijeća.

Prezentacija usluge mojDMS

Aktivacijom usluge mojDMS stvarate preduvjet za potpuno bespapirno poslovanje jer je kroz sustav moguće obrađivati sve dokumente. Čak i one koji su u tvrtku ušli na papiru. Kroz mojDMS možete potpisivati, likvidirati i odobravati digitalne dokumente te imati veći nadzor nad procesima u tvrtki. Kako maksimizirati korisnost ove usluge, naučite kroz besplatnu prezentaciju.

Izravna računovodstvena podrška

Osim edukacija, našim je korisnicima dostupan i obrazac za računovodstvenu podršku gdje možete dobiti odgovore o svim pitanjima vezanim za eRačune zaprimljene od servisa, otvorene stavke, konto kartica ili usklade.

Želite isprobati novu uslugu?

Ako za navedene usluge nemate nepoznanica, ali biste rado isprobali kako funkcionira usluga mojBI, ispunite obrazac i  u promotivnom razdoblju besplatno isprobajte funkcionalnosti ovoga servisa.

Ljetna akcija u tijeku

Jačanje korisničke podrške kroz edukacije i savjetovanje ostaje nam jedan od prioriteta i ubuduće. U slučaju da još niste započeli digitalizaciju kroz eRačun, ali to planirate učiniti, iskoristite ljetnu akciju i upecajte 25% popusta na korisnički paket za slanje eRačuna. Akcija za nove korisnike traje do 31. kolovoza.

Autor: M.P.